ODMIETAJÚ VÁŠ RUKOPIS? DAJTE SI KNIHU VYTVORIŤ "NA KĽÚČ"

ODMIETAJÚ VÁŠ RUKOPIS? DAJTE SI KNIHU VYTVORIŤ "NA KĽÚČ"

Snívate o vlastnej knihe? Túžite vidieť svoje knižné dieťa na poličkách kníhkupectiev, no dostávate z vydavateľstiev jednu zamietavú odpoveď za druhou? Nemusí to byť nutne v tom, že je vaša tvorba nedostatočne kvalitná. Vydavateľstvá sú denno-denne bombardované rukopismi a dôvodov vášho neúspechu môže byť hneď niekoľko. Chýbajúce financie, nevyhovujúci žáner, subjektívne rozhodnutie posudzovateľa... Možno nastal čas vydať si knižku na vlastné náklady bez námahy "na kľúč" a ukázať svetu, že na to máte. My vám s tým vieme pomôcť.

V prvom rade chceme, aby ste vedeli, že nás priam bytostne mrzí každá zamietavá odpoveď autorovi. Covidová doba však nepriala predajom a aj keby sme to všetko nechceli zvaľovať na ňu, skôr sa pretĺkame ako biznisovo fungujeme. Píšem my, aby to znelo dôležito, no som to ja – jedna osôbka, ktorá má pod palcom úplne všetko. Aj dve malé deti a prácu, lebo z vydávania knižiek nevyžijem. Rada by som vydávala omnoho viac titulov, no jednoducho to nejde.

Foto: archív

Dokážem vám však – spolu s top odborníkmi, s ktorými dlhodobo spolupracujem – vytvoriť knižku na kľúč, ktorú budem piplať ako svoje dieťa. Zabezpečím vám úplne všetko – od editácie, jazykovej korektúry, prípravy textu do tlače, kreovania názvu i obálky, samotnej tlače, administratívnych záležitostí ako sú ISBN, vybavenie predpredaja na internetových knižných portáloch, vybavenie distribútora, až po vytvorenie e-knižky či reklamy na sociálnych sieťach a knižných weboch. Môžete si vybrať všetky služby alebo len niektoré, podľa záujmu.

Zároveň vám odpoviem na akúkoľvek otázku týkajúcu sa tvorby vašej knihy, a to asap, pravdivo a polopatisticky.

Všeobecná spokojnosť

O tom, že sa so mnou spolupracuje eňo-ňuňo, svedčia i reakcie tých, ktorí si už u mňa knižku na kľúč urobiť dali.

Pani Márii Turokovej som vydávala titul Ohňostroj pre dvoch. Na margo našej spolupráce vraví:

"Držím v ruke svoju knihu, meno autorky, názov románu a pod ním biele, antiku pripomínajúce veľké písmeno M – logo vydavateľstva Maxim. Keď máte myšlienku, stvárnite ju v texte na počítači, prichádza čas realizácie, nájsť vydavateľstvo, kde ju pripravia na cestu k čitateľovi. Mne sa podarila spolupráca s pani Andreou Bercik, ktorá knihu na túto púť do sveta pripravila vynikajúco. Od prvých konzultácií nad úpravou textu, cez návrh obálky, zariadenie všetkých potrebných administratívnych úkonov až po tlač a cestu k distribútorovi. Proste – na kľúč. A to celé, myslím, v rekordnom čase niekoľkých mesiacov. Ako bonus – vždy v pohode, v priateľskom duchu. Ak príde na vydanie ďalšej knihy, určite Maxim."

Mladík Roman Kmeť si chcel knižkou zo sveta rytierov s názvom Requier splniť sen. Peniažky na knihu získal čiastočne aj cez crowdfunding.

„Bol som viac než spokojný. Vybavovanie bolo rýchle a spoľahlivé, boli ste ústretová, zhovievavá, keď bolo treba, poradili ste, môžem len odporučiť.“

Foto. R. Kmeťa

Knižku vám môže niekto nechať vydať ako darček, môžete vyskúšať spomínaný crowdfunding alebo do nej jednoducho trošku investovať a splniť si sen. Pri predaji sa vám časť investície vráti a možno dokonca aj čosi zarobíte, ak pôjde naozaj o kvalitný titul.

Neváhajte a pokojne sa na mňa obráťte kvôli cenovej ponuke či zodpovedaniu otázok. Vydavateľstvo Maxim funguje už päť rokov a zameriava sa výlučne na vydávanie tvorby slovenských autorov.

Späť na blog