VEĽKÉ KNIŽNÉ MECHECHE

VEĽKÉ KNIŽNÉ MECHECHE

Milí priaznivci a knihomoli,

srdečne Vás pozývame na oslavy 5. narodenín nášho vydavateľstva. Sme Vám vďační za každú jednu objednávku, lebo len vďaka nim môžeme vydávať vždy nové a nové krásne knižky, ktoré následne mnohým spríjemňujú voľné chvíle. 

Rozhodli sme sa osláviť výročie spolu s Vami, lebo všetky dôležité míľniky v našich životoch by sa mali oslavovať a 5 rokov fungovania vydavateľstva, ktoré je našou veľkou vášňou, rozhodne dôležitým míľnikom je. 

Pokiaľ máte čas a chuť, vyberte sa za nami do Košíc, spojte to s výletom, prípadne navštívte rodinu, ktorú ste dlho nevideli. V sobotu 26. novembra sa spolu vidíme a konečne sa aj naživo porozprávame a potešíme sa zo skvelej literatúry, ktorú píšu slovenskí autori. Lebo naše vydavateľstvo je výhradne o nich. 

Svetlo sveta uzrú dve nové knihy

Súčasťou osláv bude uvedenie dvoch novučičkých knižiek do života. Neogotické romány o aristokratickej rodine Barevansonovcov vám už nemusíme až tak predstavovať. Lina Franková prichádza pred Vianocami so štvrtým titulom s názvom Jelení zámok. Stanislava Rohmann je autorkou skutočného príbehu o výnimočnej žene, ktorá sa svojsky pasuje s ťažkým ochorením. Verte nám, oba príbehy sú top a rozhodne stojí za to prečítať si ich. 

Úlohy "krstnej mamy" sa ujme naša kamarátka a obľúbená spisovateľka Michaela Ella Hajduková. Nebude chýbať ani hudobná vložka v podobe gitarového vystúpenia Ľubomíra Glovackeho a študentov zo SZUŠ Požiarnická 1 v Košiciach. 

Bude to podvečer o knižkách, s knižkami - budete si ich môcť všetky kúpiť v 50-percentnej zľave, o autoroch a s autormi, o narodeninovej torte, tombole i súťažiach. Ale hlavne o milom stretnutí ľudí na jednej vlnovej dĺžke. Tešíme sa na Vás nesmierne! 

Späť na blog